Onze abonnementen

Wij werken het liefst op basis van abonnementen, periodiek onderhoud is voor de gezondheid van uw pand van groot belang. U ontvangt van ons dan ook 100% garantie op de werkzaamheden, gedurende de gehele looptijd. U kiest zelf wat u nodig heeft en wij verzorgen het onderhoud. Simpel toch?

In 3 stappen

naar zorgeloos onderhoud

_DSC0324_2

MJOP

Voordat we een abonnement afsluiten is een goede basis van belang. Onze lokale specialisten komen dan ook graag langs om de situatie te beoordelen, en doen een scherpe offerte om deze basis te bereiken. Heeft u een nieuwbouwwoning, die nog keurig in de verf staat? Dan kan het meerjarenonderhoudsplan waarschijnlijk direct van start! Grofweg ziet het abonnement er als volgt uit:

  • Jaar 01 – Opzetten van de juiste basis
  • Jaar 04 – Inspectie en eventuele kleine werkzaamheden
  • Jaar 06 – Inspectie en eventuele kleine werkzaamheden
  • Jaar 08 – Pand opnieuw schilderen
  • Jaar 09 – Garantie
  • Jaar 10 – Garantie
Afspraak maken

Alle voordelen

standaard inbegrepen bij Planbuilding

Lokaal vakmanschap

Wij garanderen professioneel vakmanschap! Onze expert komt altijd uit de buurt, dat is niet alleen duurzaam, maar scheelt ook in de prijs!

Garantie op werkzaamheden

Wij beloven vooraf een goed eindresultaat van uw onderhoud. Door onze ervaring bieden wij onderhoud op het juiste moment. Wij garanderen dan ook dat u geen houtrot krijgt aan de behandelde onderdelen. Bladders, scheurtjes of loszittende kit? Dat lossen we kosteloos voor u op! Ook tussen de inspecties door.

Planbuilding support

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Onze experts helpen u graag verder! Tussendoor bellen is dan ook geen enkel probleem.

Vast bedrag per maand

Wie bieden onderhoud aan voor een vast bedrag per maand. Zo weet u vooraf wat het gaat kosten op de langere termijn.

Zekerheid van stichting

Uw maandelijkse bedrag wordt geïncasseerd door Stichting Planbuilding Sparen. Pas als het onderhoud naar tevredenheid is uitgevoerd, en u heeft getekend voor akkoord, wordt uw geld overgemaakt naar de vakman. Wilt u stoppen met het abonnement? Dan krijgt u het resterende bedrag keurig teruggestort.

klanten-vertellen-vve

Referenties

Tevreden klant aan het woord

Heeft u vragen?

Bekijk onze veelgestelde vragen, mail naar info@planbuildingbv.nl of vul hieronder het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op! Heeft u vragen over uw lopende abonnement? Mail dan naar sps@planbuildingbv.nl.

DSC_9480

Contact

Planbuilding is te bereiken op info@planbuilding.nl voor algemene vragen en op sps@planbuilding.nl voor vragen over lopende abonnementen.