Premium onderhoud
voor uw VvE, woning of bedrijfspand

Ieder gebouw heeft onderhoud nodig. Samen met lokale specialisten voert Planbuilding uw onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit. Zo voorkomen we samen achterstallig onderhoud en weet u zeker dat het onderhoud van uw VvE, woning of bedrijfspand professioneel geregeld is.

Vereniging van eigenaren

Binnen de VvE bent u samen verantwoordelijk voor het onderhoud van de woning. De specialisten van Planbuilding denken graag met u mee als het gaat om periodiek onderhoud. Wat moet er vandaag gebeuren om schade te voorkomen? Wat moet er komende jaren gedaan worden om te zorgen dat het vastgoed van de VvE zijn waarde behoudt? De deskundige vakmensen van Planbuilding nemen graag de onderhouds- en herstelwerkzaamheden op zich.

Planbuilding Monitor

Daarnaast bent u als VvE ook verantwoordelijk voor het financieel en organisatorisch beheer. Afhankelijk van de kennis, ervaring en tijd binnen uw organisatie kunt u de beheertaken natuurlijk zelf uitvoeren, maar wij nemen graag een aantal taken uit handen. Met behulp van onze software, Planbuildingmonitor, bieden wij u de mogelijkheid om (een deel van) die beheerstaken over te nemen. Met behulp van modules kiest u wat de VvE zelf doet en wat Planbuilding voor u gaat overnemen. Zo komen we samen tot de meest optimale vorm van gebouwbeheer.

U kunt rekenen op onze kwaliteit en vakmanschap. Nieuwsgierig hoe we u kunnen ondersteunen? Bekijk dan onze abonnementen of vraag direct een prijs aan.

klanten-vertellen-vve

Gezamenlijk onderhoud

Vanaf € 1,50 per dag!

 • Lokaal vakmanschap
 • Garantie op werkzaamheden
 • Planbuilding support
 • Vast bedrag per maand
 • Financiële zekerheid met stichting Planbuilding Sparen
Prijs aanvragen

Woning

Als huiseigenaar bent u zuinig op uw bezit. Om zorgeloos te kunnen blijven genieten is er regelmatig (schilder)onderhoud nodig. Wanneer u kiest voor zekerheid, kwaliteit en duurzaamheid, niet zelf de ladder op wilt en geen zorgen over het onderhoud wilt hebben, kies dan voor Planbuilding! Voor schilderwerk kunt u kiezen uit een éénmalige schilderbeurt of planmatig duurzaam onderhoud in de vorm van een abonnement (geen contract). Onze schildersbedrijven zijn aangesloten bij OnderhoudNL Garantie. Daarnaast biedt Planbuilding overkoepelende garantie, dat is dus nog een extra zekerheid!

Wij adviseren u graag over de ‘voors’ en ‘tegens’ van de verschillende onderhoudsmethoden en kunnen u simpel laten zien met welke kosten u rekening moet houden. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze abonnementen of vraag direct een prijs aan.

klanten-vertellen

Particulier onderhoud

Vanaf € 1,50 per dag!

 • Lokaal vakmanschap
 • Garantie op werkzaamheden
 • Planbuilding support
 • Vast bedrag per maand
 • Financiële zekerheid met stichting Planbuilding Sparen
Prijs aanvragen

Bedrijfspand

Uw bedrijfspand is uniek. Dit willen we zo houden, zonder dat uw pand in waarde verliest. Periodiek onderhoud is daarom essentieel. De lokale specialisten van Planbuilding voeren onder andere schilder- en onderhoudswerk voor u uit.

Hierbij kijken we altijd naar de staat van het pand. Zo komen we tot een persoonlijke aanpak voor onderhoud die past bij uw kantoorpand, winkel of restaurant. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een snel een prijs aan.

planbuilding-zakelijk

Zakelijk onderhoud

Vanaf € 1,50 per dag!

 • Lokaal vakmanschap
 • Garantie op werkzaamheden
 • Planbuilding support
 • Vast bedrag per maand
 • Financiële zekerheid met stichting Planbuilding Sparen
Prijs aanvragen

Heeft u vragen?

Bekijk onze veelgestelde vragen, mail naar info@planbuildingbv.nl of vul hieronder het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op! Heeft u vragen over uw lopende abonnement? Mail dan naar sps@planbuildingbv.nl.

DSC_9480

Contact

Planbuilding is te bereiken op info@planbuildingbv.nl voor algemene vragen en op sps@planbuildingbv.nl voor vragen over lopende abonnementen.