Over Planbuilding

Planbuilding bestaat uit een landelijk dekkend netwerk van lokale specialisten die onderhouds- en herstelwerkzaamheden uitvoeren. Samen voorkomen we achterstallig onderhoud en bieden we 100% garantie op onze werkzaamheden. Zo weet u zeker dat het onderhoud van uw VvE, woning of bedrijfspand professioneel geregeld is.

wijzonol-logo-bw

Samenwerking met Wijzonol

Sinds kort wordt het premium onderhoud van Planbuilding versterkt door het professionele verfmerk Wijzonol. Zo kunnen we woning- en gebouweigenaren voorzien van nóg beter onderhoud. Een mooie ontwikkeling.

Meer over Wijzonol

Wijzonol en Planbuilding

Al sinds 1999 verzorgt Planbuilding onderhoudsabonnementen. Voor een vast bedrag per maand heeft de klant 100% garantie voor de looptijd van het abonnement. Zowel woning- als gebouweigenaren kunnen op ons onderhoud vertrouwen. Wijzonol, onderdeel van het Nederlandse familiebedrijf Koninklijke Van Wijhe verf, is expert in het vervaardigen van innovatieve kwaliteitsproducten die jaren meegaan. Duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel. Deze kwaliteits- en duurzaamheidsdoelstellingen van Wijzonol sluiten naadloos aan op die van Planbuilding.

De samenwerking is dus een hele logische stap. Wijzonol en Planbuilding hebben samen de ‘Planbuilding verftechnisch advies-app’ ontwikkeld, een app waarbij de vakschilder op locatie in een paar simpele stappen een Planbuilding-aanbieding kan maken voor de klant. Wijzonol verzorgt middels de app, of op aanvraag van de onderhoudsbedrijven, een verftechnisch advies. Dit advies biedt ondersteuning bij het maken en uitvoeren van de onderhoudswerkzaamheden.

Heeft u vragen?

Bekijk onze veelgestelde vragen, mail naar info@planbuildingbv.nl of vul hieronder het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op! Heeft u vragen over uw lopende abonnement? Mail dan naar sps@planbuildingbv.nl.

DSC_9480

Contact

Planbuilding is te bereiken op info@planbuildingbv.nl voor algemene vragen en op sps@planbuildingbv.nl voor vragen over lopende abonnementen.

Algemene gegevens Planbuilding BV:

Planbuilding BV
Ringbaan Oost 94
5013 CD Tilburg

Kvk 91484715

BTWnr NL 865 667 962 B01