Sluit je aan bij Planbuilding

Planbuilding is een samenwerking van Nederlandse schilder- en onderhoudsbedrijven. Alle aangesloten bedrijven zijn erkend en aangesloten bij een branchevereniging. Met de Planbuilding 100% garantieregeling, laten we zien dat we achter de kwaliteit van de bij ons aangesloten onderhoudsbedrijven staan.

Screenshot 2020-02-20 at 16.08.37

Lid worden?

Bent u eigenaar van een onderhoudsbedrijf en wilt u ook profiteren van de voordelen die Planbuilding haar leden biedt? Kunt u zich vinden in onze doelstellingen en zou u hier graag een steentje aan bijdragen? Planbuilding is altijd op zoek naar nieuwe onderhoudsbedrijven die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan!

Contact opnemen

Wordt lid van Planbuilding

en profiteer van de voordelen

Trekt klanten aan

Planbuilding is een bekende speler op de markt als het gaat om onderhoud. Daarnaast wordt er ook (online) geadverteerd om klanten aan te trekken.

Complete oplossing

Planbuilding biedt alle onderhoudsfaciliteiten onder één dak. Zo kunnen leden elkaar aanvullen met hun expertises.

Dekkend netwerk

Planbuilding faciliteert een dekkend netwerk door heel Nederland. Logischerwijs krijg je klussen bij jou in de buurt toegewezen.

Onderling contact

Jaarlijks worden er gezellige meetings georganiseerd! Zo heeft u altijd leuke en kundige collega’s om mee samen te werken.

Zekerheid van stichting

Geen gedoe met betalingen. Is de klus geklaard en is de klant akkoord? Dan keert Stichting Planbuilding Sparen het geld direct uit.

Samenwerken

Ziek of te druk? Voorkom boze klanten en laat collega’s inspringen.

Wijzonol App

Gebruik helemaal gratis de Wijzonol App. Zo maak je gemakkelijk professionele offertes, automatisch voorzien van verftechnisch advies.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Bekijk onze veelgestelde vragen, mail naar info@planbuildingbv.nl of vul hieronder het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op! Heeft u vragen over uw lopende abonnement? Mail dan naar sps@planbuildingbv.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • DSC_9480

    Contact

    Planbuilding is te bereiken op info@planbuildingbv.nl voor algemene vragen en op sps@planbuildingbv.nl voor vragen over lopende abonnementen.